Magyargencs cimer

 

Településképi rendelet módosítás

 


LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI
FELHÍVÁS/FÓRUM

Magyargencs Község

TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS RENDELET

Tervezetének egyeztetéséről, véleményezéséről

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29./A §-nak, valamint Magyargencs község Önkormányzat képviselő-testületének a településfejlesztési, a településrendezési, és a településképi partnerségi egyeztetési szabályzatról szóló, 8/2017. (IX.30.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Magyargencs Község Önkormányzata elkészíttette a Településképi Arculati Kézikönyv és a településképi rendelet tervezetét.

A 2016. évi LXXIV. törvényben előírt, és 314/2012. (XI.8.) Korm. rendeletben szabályozott tartalmú kézikönyv és rendelet véleményezése a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló, 8/2017. (IX.30.) önkormányzati rendeletnek megfelelően a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amelynek keretében a tervezetek ismertetése céljából lakossági fórum kerül megrendezésre.

Időpontja: 2017. december 6. (szerda) 12.30 óra

Helyszíne: 8517 Magyargencs, Petőfi u. 127.

Településképi Arculati Kézikönyv és településképi rendelet megtekinthető ügyfélfogadási időben a Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltségén. (8517 Magyargencs, Petőfi u. 127.)
Az elkészült településképi kézikönyvvel és rendelettel kapcsolatban a lakosok a lakossági fórumon szóban és 2017. december 6-ig az alábbi elérhetőségeken tehetnek észrevételt:

  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Postacím: 8517 Magyargencs, Petőfi u. 13.

Megjelenésükre számítunk!

Boros Tamás sk.
polgármester

Go to top